skip to Main Content
TELEFON: 0264/443355; 0264/443354     FAX: 0264/443353     E-MAIL: office@giurgeaghidra.ro

POVESTEA NOASTRĂ

Societatea Civilă de Avocați GIURGEA, GHIDRA și ASOCIAȚII a fost înființată în anul 2007 prin fuziunea a două cabinete individuale care aparțineau avocaților Mihai Giurgea și Virgiliu Ghidra, dezvoltând treptat idealurile care au stat și stau în continuare la baza constituirii acestei societăți.

În decursul consolidării societății, în structura inițială, partenerilor fondatori li s-au alăturat noi colaboratori alături de care oferă clienților servicii competente în toate ramurile dreptului.

MISIUNE

Misiunea SCA GIURGEA, GHIDRA și ASOCIAȚII este să depună toate diligențele pentru a îndeplini obligațiile față de clienți. Întreaga activitate a avocaților societății se bazează pe principii temeinice, clar definite, delimitate și în profunzime asumate. Printre ele se numără confidențialitatea, seriozitatea și promptitudinea în rezolvarea situațiilor care le sunt aduse în atenție.

0
Servicii de specialitate
0
Avocați experimentați
0
Ani de activitate
0+
Procese câștigate

SCOP

Prin aplicarea acestor valori, interesul clientului nu rămâne doar o sintagmă izolată ci devine o realitate izvorâtă din atenția conferită relației avocat-client bazată, în primul rând, pe încrederea dublată de profesionalismul cu care sunt înzestrați avocații din cadrul societății, dar și de calitățile oamenilor din care este compusă.

Programati o consultare