De 15 ani, cu profesionalism, dedicare și integritate, ne recomandă rezultatele.

Echipa noastră de avocați tineri și determinați este dedicată clienților, cu toată diligența, profesionalismul și adaptabilitatea necesară pentru obținerea unor rezultate notabile, pentru fiecare client în parte.

Spune-ne despre litigiul în care ești implicat și noi îți vom oferi soluțiile juste pentru rezolvarea acestuia.

OPORTUNITATE DE ANGAJARE

Odată cu activarea în această profesie, avocații dobândesc încredere în propriile forțe, experiență, dar și sentimentul reconfortant că au reușit să își ajute clienții. Totodată, în vederea obținerii calificării profesionale, trebuie întrunite atât abilități de bun orator, în cazurile de asistare sau reprezentare în justiție, de organizare sau disciplină, cât și însușirea temeinică a doctrinei, jurisprudenței și nu numai. Însă, ceea ce considerăm noi ca fiind absolut esențial sunt motivația și vocația pentru această profesie juridică.

Dacă credeți că dețineți aceste calități, cele ale unui avocat bun și temeinic pregătit, vă așteptăm în echipa noastră. Ne puteți lăsa o scrisoare de intenție și puteți atașa CV-ul dumneavoastră în formularul de mai jos.

AVOCAȚI COLABORATORI

Avocații colaboratori au un rol foarte important în derularea ireproșabilă și progresivă a acțiunilor unei Societăți Civile de Avocatură, iar noi suntem deschiși pentru orice oportunitate de acest fel.

Dacă considerați că putem întemeia o colaborare pozitivă și onestă, de interes reciproc, și credeți că profilul nostru, ca societate, se completează cu cel agreat de dumneavoastra, ne puteți contacta prin intermediul formularului de mai jos.

STAGIU DE PRACTCĂ

Dinamismul și ambiția tinerilor sunt mereu apreciate. Oferim șansa studenților la Drept să efectueze stagiile de practică în cadrul societății noastre, alături de avocați pricepuți și spețe cu titlu de studiu de caz.

Ca să vă încadrați în această structură, trebuie:

  • să fiți student la Drept;
  • să dețineți note peste media limită, în cadrul cursurilor facultății de Drept pe care o urmați;
  • să aveți simțul responsabilității și al seriozității;

Dacă apreciați că aveți vocație pentru a practica această profesie sau dacă credeți că noi vă putem ajuta să vă completați pregătirea de bază, ne puteți lăsa o scrisoare de intenție și puteți aplica CV-ul dumneavoastră în formularul de mai jos.

Lăsați-ne un mesaj cu intenția dumneavoastră de colaborare:

    Informațiile trimise vor fi tratate ca fiind private și confidențiale!