De 15 ani, cu profesionalism, dedicare și integritate, ne recomandă rezultatele.

Echipa noastră de avocați tineri și determinați este dedicată clienților, cu toată diligența, profesionalismul și adaptabilitatea necesară pentru obținerea unor rezultate notabile, pentru fiecare client în parte.

Spune-ne despre litigiul în care ești implicat și noi îți vom oferi soluțiile juste pentru rezolvarea acestuia.

Despre Giurgea, Ghidra & Asociații

Povestea noastră

Am luat ființă în anul 2006, prin fuziunea cabinetelor individuale care aparțineau avocaților Mihai Giurgea și Virgiliu Ghidra și ne propunem să dezvoltăm, treptat, idealurile care au stat la baza constituirii acestei societăți, încă de la început,.

Odată cristalizată premisa de funcționare a acestei societăți, partenerilor fondatori li s-au alăturat asociați și colaboratori cu valori și idealuri comune. Membrii echipei noastre sunt motivați să ofere clienților servicii competente în toate ramurile dreptului, deoarece înțeleg foarte bine care este rolul lor în profesia de Avocat.

Întreaga noastră activitate se bazează pe premise clar delimitate, având la bază elemente fundamentale precum confidențialitatea, seriozitatea și promptitudinea.

De ce aceste valori?

Pentru că:

  • Funcționăm în virtutea noțiunii de respect, luandu-l drept criteriu de bază și onorăm caracterul confidențial al problemei clientului nostru.
  • Ținuta și prezența noastră transmite încrederea de care clientul are nevoie, tratând cu seriozitate orice acțiune necesară și aratându-i ca litigiul său se va rezolva.
  • Acționăm prompt la solicitarea clientului nostru, analizăm concret situația și îndeplinim nevoia clientului la momentul potrivit.

Luând în serios rolul de Avocat și responsabilitățile sale, interesul clientului nu rămâne doar o sintagmă izolată. Prioritizăm interesul clientului, o realitate intrinsecă a relației client-avocat, în concordanță cu încrederea, profesionalismul și calificarea membrilor echipei noastre.

Misiunea noastră este să depunem tot efortul pentru a ne îndeplini obligațiile față de clienții noștri.